Asfaltul de vară şi asfaltul de iarnă

La comandamentul de iarnă ţinut duminică de don`doctor Oprescu, la punctul : ce facem cu străzile ( arterele ) paradite din Bucureşti după această iarnă şi care sunt cauzele distrugerii lor, don`doctor a dat un răspuns de genul : bolnavul are temperatură pentru că are febră, sau mai exact :carosabilul s-a stricat din cauza diferenţelor de temperatură. Şi cum nu toate arterele sunt deteriorate ( vă spun eu că circul zilnic prin Bucureşti ) deducem că unele porţiuni au fost asfaltate cu mixtură de” iarnă “si altele cu mixtură” de vară” adică mixtură cu furăciunea inclusă deja. Probabil că cei care au asfaltat zonele deteriorate au sperat ca iarna nu se va abate pe acele porţiuni ci va exista un veritabil microclimat benefic afacerilor viitoare cu primăria. Nenorocită iarna aceasta, de unde draq să şti…. că o sa fie si frig?Ce….ei au juma` de normă la meteorologie???
Ce ne incălzeste pe noi ( posesorii de autoturisme) că firmele prestatoare au “obligaţia” să repare pe banii lor stricăciunile de primăvară.Oricum în devizul de lucrări aprobat si achitat la final au prevăzut si chestia aceasta.Deci, defapt, toată treaba se face tot pe banii nostri.
Numai că aici se opresc toate obligaţiile acestor…sa le denumim firme….Nimeni nu spune cine ar avea obligaţia să achite toate piesele deteriorate ( bucse, planetare, jenţi etc) datorită asfaltului de ” vară”intins cu nesimţire si nonşalanţă in fiecare an pe arterele Bucurestiului.
Concluzia este că pe noi, muritorii de rând, această asfaltare si reparare( cu timpul ) ne costă ” la greu “. Dacă societăţile de asigurări ar avea prevăzute si daune pentru asemenea situaţii…eheheee…sa vedeţi atunci beleaua dracului pentru ” asfaltangi “avind in vedere ca la primarie există o evidenţă foarte clară ( nu vorbesc de evidenţa aflată in buzunarul unora ) a tronsoanelor executate de fiecare firmă.
Iaca să vezi distracţie atunci !

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s