Fetelor vi se pregăteşte ceva sau… ziua a doua…

A trecut şi ziua de 1 Martie. Treaba cu dăruitul mărţişoarelor împarte anual populaţia României în trei mari categorii:

Prima, formată din bărbaţi, consideră ca NUMAI de 1 Martie se dăruiesc mărţişoare.Cine a reuşit să se “tireze”în această zi poate aloca fondurile economisite unei plăcute întâlniri cu amicii la cârciuma din cartier pentru dezbaterea  altor probleme de interes naţional a căror importanţă creşte pe măsura stări bahice a participanţilor la Forum Live.

A doua categorie este cea a doamnelor şi domnişoarelor care consideră că treaba este normal să fie prelungită până cel devreme 8 Martie şi cel mai târziu pînă la ziua lor de naştere. Nu se acceptă cumularea cu Paştele, Crăciunul şi Revelionul.

Iar a treia categorie este cea a rebegiţilor de tarabagii care sunt convinşi că gestul dăruirii unui mărţişor este binevenit în orice perioadă a anului având în vedere (mai ales) că nu au reuşit să vândă anul acesta decât cca 10% din oferta de pe tarabă. Şi asta cu tot cu stocul de anul trecut. Vremuri grele domle’ că e puţini bani şi bărbatii este nesimţiti.

Colac peste pupăză, buimacii ăştia de la postul B1TV au scos găluşca din supă sau au aruncat cu mucii în baltă (mai bine zis) prezentând un obicei “nenorocit” din Moldova/Bucovina, obicei prin care acolo BĂRBAŢII PRIMESC mărţişoare si cadouri mărunte de la femei şi nu invers. Iacătă întorsătură de situaţie. Parcă văd (pentru la anu’)  creşterea numărului de bărbaţi de origine ( provenienţă) Moldova-Bucovina prin autodenunţare sau prin concluzii finale pe baza unor discuţii în familie gen: De unde dracului eşti tu moldovean (zice ea) că măta te-a fătat la Giurgiu iar de tac’tu nu ştii nimic cum nici măta nu ştie care o fi fost, la care răspunsul ferm şi convingător al masculului în cauză vine zdrobitor cum  că a aflat el “pe surse” că este verişor de al treilea cu cumnatul unchiului nepotului de soră vitregă al mătuşii de frate a lui Arsinte care s-a născut la Dolhasca-Botoşani, deci moldovean mai mult decât get-beget.

Aşa că…FETELOR… să vedem ce-o fi la anul că bine n-o să fie. Ai draq’ bărbaţii ăştia, s-au mobilizat deja şi au şi sprijin media.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s