Mirajul celor 5 miliarde de euro şi piatra de moară

Adică ce s-au gândit cei de la struţo-cămila zisă USL : există 5 miliarde de euro şi 7 miliarde de lei la Finanţe…pă ei …nene…c’avem din ce să mituim populaţia încă 6 luni. Adică s-au descurcat beleregii ăştia a lu’ Boc că au plecat la drum cu visteria goală în perioadă de criză…şi nu ne-om descurca noi după. Important să punem mâna pe ei. Deci…băieţi…tunurile pe ăştia de la guvernare gen…noi avem soluţii şi voi nu. Chestia asta se întâmpla înainte de căderea guvernului Boc şi MRU.Vuia mass media de cât de “dăştepţi” este ei, de ce mulţi profesionişti cu soluţii extraordinare au, de ce ar face ei dacă…!!!??? de îţi venea să crezi că guvernele aste două erau formate din tâmpiţi şi handicapaţi care nu vedeau pădurea din cauza copacilor.

Şi iată că au reuşit datorită a 4 voturi “căcăcioase” să dea jos poate cel mai competent guvern din ultimii 20 de ani, guvernul MRU. Bun…asta-i democraţia…dar ce pui în loc ? De unde …până acum aveau un guvern gata stabilit de ceva vreme acum s-au trezit că ia guvernul de unde nu e. Scremerea de a prezenta rapid un guvern ( pe care nu îl aveau poate decât în imaginaţia bolnavă şi dezaxată a lui Crin) a produs numai nişte măsline stafidite spre ruşinea unor lăudăroşi ce din întâmplare au fost puşi…pe neşteptate…în faţa unui fapt împlinit. Dar pe lângă toţi pârţîiţii şi pârţîitele acestui guvern, cămiloii au reuşit să convingă un profesionist ( ce a cochetat odata cu PSD) să intre în guvern, taman la Finanţe …  iaca brîul…

Cred că …în primele nopţi de după…se făceau calcule puternice cum să se dirijeze banii strânşi cu îndârjire de nenorociţii ăia de la PDL pentru siguranţa României, calcule mai importante decât treaba cu numirile pentru noul guvern.

Dar…ghinion…Florin Georgescu şi-a “trădat” vechea sorginte comunistă şi a spus răspicat: Nu pupă nimeni banii aia să fie clar…ăia sunt ai României.

Phiii…se făcu al dracului…comentară alde cămiloii…na…că apucarăm deja să aruncăm gogoaşa cu măriri, indexări, investiţii şi alte d’alea şi acum se trezi în ăsta patriotismul. Jeg de român …ce mai! Ei da’ acum cum draq’ scăpăm de el că ne făcurăm de cacao ca să nu spunem de caca ? Ete …cataroiu naibii…te pomeneşti că ne răstoarnă căruţa…şi nici măcar nu suntem la Caracal…deşi…având în vedere ce cărăm în ea… mare diferenţă n-ar fi.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s