….Urmează staţia Daniel Constantin cu peronul pe partea dreaptă…

VICTORIEEEEEE !!!!! Bufleiul de Mang, plagiatorul profesionist… a hotărât (zice el) să-şi de demisia de la Ministerul Educaţiei. Bravo presa română!!! L-aţi făcut de cacao şi pe al treilea din mirificul guvern Ponta, gândit în tenebrele tenebroase ale gândirii în cei opt ani de opoziţie şi de “guvern din umbră”.

De fapt…nu prea a hotărât el…ci s-a mers pe principiu : Bă, dacă nu te sinucizi te sinucid eu. Pus în mare încurcătură Ponta a rezistat câteva zile scăldând bălaia, făcându-se că “lucrează”, pasând problema unei instituţii care n-are nici în clin nici în mânecă visavis de asemenea probleme, evitând subtil comisia de etică profesională a universităţii, singurul organ abilitat legal să se pronunţe. Şi cum rezultatul unei mici anchete (cu consecinţe dezastruoase pentru viitorul profesionist al lui Mang) era super previzibil, decizia de a se evita acest lucru printr-o demisie ce probabil va calma opinia publică…dar mai ales presa (care se făcu a dracului de când nu mai este Năstase) a fost singura soluţie.

O dădu cotită Ponta că cică nu crede că este aşa cum se spune…că de când Boc care a fraudat nu ştiu ce vot dă el lecţii ?…că este convins de capacitatea lui Mang de a-şi demonstra nevinovăţia…şi alte prostii din astea menite doar să-l scape pe el cu faţa curată din şovăiala contagioasă în care a zăcut în ultima scurtă perioadă. Mai avea puţin şi dădea magistralul răspuns al şoricelului care  luat în batjocură de elefant că este mic şi pipernicit… a răspuns plângăcios : da neneeee…da’ eu am fost şiii bolnaaaav!

Ei dragilor deabia aştept următoarea demisie previzibilă…ministrul agriculturii (Daniel Constantin) pe principiu că aceasta nu este a lui Voiculescu ci a poporului român.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s