Unde dai si unde crapă… episodul II

…Cât timp Grăjdarul…pardon…Grăjdan lucra puternic la scoaterea de sub acuzare a “nevinovatului” Bombo, Pontiacului îl apucă grija de trupele din Afganistan, de parcă alea plecau în campanie şi nu avea să le mai vadă curând, aşa că se “uşchi” mişeleşte lipsind aiurea într-o perioadă cu reforme, campanie, schimbări, organizări etc.

Dar acest “aiurea” nu era deloc aiurea. Laş…cum se pare că-i este caracterul…a preferat să nu fie de faţă (adică în ţară) când se întâmpla dandanaua. Venit în ţară…se “face” că află ce a pritocit cel care îi era în subordine şi îl demite pe motiv că…ATENŢIE…nu l-a informat(!!!???). Mai mult…afirmă, nevinovat, că el a fost plecat în Afganistan…de unde se poate deduce că fiecare în ţara asta poate să facă orice cât timp el este plecat. În motivarea demiterii nu spune nici o vorbuliţă că Grăjdan a intervenit neautorizat (de cel în subordinea cui era…adică a lui Pontiacu) într-un act de justiţie oprind cu de la sine putere un proces aflat pe ultima sută de metri pe motiv că “îl mustra conştiinţa” şi că a făcut chestia asta ( EPOCALĂ AFIRMAŢIA) cu ocazia împlinirii a 150 ani de la…ceva cu Cuza Vodă… parcă. Întrebat…Pontiacul…dacă va dispune retragerea documentului din instanţă acesta spune că el nu poate dispune aşa ceva că…cei de la ISC nu-i sunt subordonaţi. Păi ori e lae, ori e bălaie ???. Hohotul de râs ce a urmat în presă a fost jenant dar trist şi amar în acelaşi timp iar tot mai mulţi vorbesc de ” Restauraţie” adică reîntoarcerea la vremurile de aur ale Congresului XIV PCR .

Acum însă, după ce s-a văzut de cîtă mârşăvenie este în stare acest brav apărător al legii (depinde a cui…???) , toţi ochii sunt îndreptaţi cu înverşunare către Voiculescu şi ministrul agriculturii care, conducând un minister aflat în proces cu acesta pentru o pagubă de 60 milioane euro,  îi este dator vândut lui Voiculescu şi fără vreo şansă de a-i returna datoria vreodată decât dacă…!!!…??? Poate că dacă nu se întâmpla treaba cu ISC-ul Voiculescu s-ar fi strecurat în vreun fel dar cu un asemenea precedent…nici albul nu va mai fi alb chiar dacă e alb.

Să fie salvarea lui “BOMBO” prima cazma pentru groapa lui Voiculescu ??? Om vedea…

 

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s