O fi mâna lui Băsescu…???

Privesc cu ” încântare” la ceea ce se petrece pe scena politică de vreo 60 de zile, că …vorba aceea…dacă tot nu avem bani să plecăm în concediu, măcar să avem circ în fiecare zi ca să nu ne plictisim acasă pe căldura asta zdrobitoare…pîinea e din partea casei.

Privesc cu “încântare” la zbaterea unui aşa numit guvern de papagali corciţi care se conduce după povestea celor zece negrii mititei unde în fiecare zi mai dispare câte unul. Aici dispare câte un ministru. Oricum…nu-i bai…se pare că “cel mai cinstit guvern”are o sursă inepuizabilă de tembeli penali şi o sursă epuizată de profesionişti adevăraţi.

Privesc cu “încântare” cum, un ministru buimac al economiei promiţând a doua zi de la investire că va face în 10 zile ce alţii nu au reuşit în mii de zile…adică problema băieţilor deştepţi…o dă acum cotită înghiţind lectiile juridice dure a şacalilor ce au încheiat asemenea contracte.

Privesc cu “încântare” cum acelaşi ministru papagal anunţă scumpirea energiei subliniind că se vor folosi “veniturile excepţionale” ale companiilor de gaze pentru compensarea creşterilor către populaţie. Probabil că el confundă veniturile sale excepţionale din diverse “sinecuri” cu veniturile excepţionale contabile a unei societăţi. Ele de asta se cheamă “excepţionale” că nu sunt constante şi că au un caracter conjunctural. Deci promiţi ceva constant bazându-te pe ceva iluzoriu. Atâta îl duce mintea atâta poate.

Privesc cu “încântare” la un guvern care se face că guvernează ocupându-se mai mult de plata unor poliţe decât de problemele zilnice ale acestei economii aflate în echilibru precar.

Privesc cu “încântare”cum vor să supună Constituţia României bunului lor plac, dar mai ales incompetenţei lor crase, uitând însă că acest popor a evoluat binişor şi nu va accepta ca soarta lui să depindă de o mână de mameluci analfabeţi economic care vor să fie capabili să decidă că albul este negru şi invers…contrar tuturor evidenţelor de bun simţ…decizia lor urmând să fie imposibil de contestat.

Privesc cu “încântare” cum preocuparea unui prim ministru la nici 24 de ore de la investitură este de a încerca să intervină indirect în procesul lui Năstase via Grăjdan-ISC

Privesc cu “încântare” cum dintr-o prostie lamentabilă se naşte ” războiul papioanelor” în care oamenii de cultură şi societatea civilă nu pot fi stăpâniţi prin mijloace administrative, cum este învăţat acest guvern. Să nu uităm că războiul troian a pornit de la un fapt minor.

Privesc cu “încântare” cum primul ministru sprijină şi promovează “cu drag” un infractor căruia justiţia i-a pus  poprire până şi pe salariu pentru datoriile neachitate. Vorbim de Robert Negoiţă sect 3.

Privesc cu “încântare” cum se străduiesc înverşunat şi inconştient să “slobozească”fiara din cuşca atribuţiilor prezidenţiale prin suspendarea lui Băsescu…poate cel mai periculos om pentru toată gaşca USL când n-o mai fi preşedinte.

Privesc cu “încântare” cum un prim ministru ia în derâdere o acuzaţie de plagiat evident,răspunzând că “ştie el de unde a plecat pâra” nu  dacă este adevărat sau nu. Merge pe principiul “ba p-a mătii”.

Mă încântă faptul că nu trebuie să lupte nimeni ca să demonstreze penibilitatea şi incompetenţa acestui guvern. O demonstrează singur.

Privesc…privesc…privesc…şi defapt îmi dau seama că principalul duşman al USL este însăşi acest guvern care dă cu mucii în fasole în fiecare zi într-o veselie şi inconştienţă debordantă. Parcă toţi dracii au pus umărul să-i convingă să-şi sape groapa singuri. Cred că nici un partid din opoziţie nu ar fi putut să conceapă o asemenea strategie mai eficientă de distrugere a celor aflaţi la putere.

O fi mâna lui Băsescu …..???…..sau prostia lor….???…!!! Pariez pe varianta a doua…dar parcă poţi să ştii…!!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s