” NU CONTEAZĂ”…. EI SUNT POPORUL

Cred că în ultimii cinci ani de zile nu am auzit de atâtea ori ca în ultimele zile fraza sforăitoare cu “poporul decide” sau “Parlamentul este suveran întrucât reprezintă voinţa poporului”.

Cei de la PDL…chiar şi în zilele lor de glorie…ţineau ciocul mic în această privinţă…ştiau ei ce ştiau. Acum însă ne-am trezit că voinţa noastră este reprezentată de o adunătură de penali notorii, din care Voicu votând la două mâini este cireaşa de pe tort. Deci tot ce votează aceşti membrii din Parlament reprezintă voinţa noastră…aşa spune Ponta şi chiulangiul de Antonescu. Nu contează că pe parlamentari îi doare în cot de ce se discută în Parlament…citind, privind ziare cu ţâţe goale, vorbind între ei etc…ei reprezintă voinţa noastră. Nu contează că cel mai”cinstit”prim ministru a fost dovedit că a plagiat de către 16 academicieni de renume…probabil că nici 100 nu-i ajung. Nu contează că noi n-am fi de acord niciodată cu prezenţa unui “condamnat” ca Voicu în Parlament. Nu contează că “aleşii” noştri neagă o decizie a Curţii Supreme de Justiţie în cazul celor doi “incompatibili din Parlament…aşa vrea muşchii lor şi aşa trebuie să vrem şi noi…că doar ei ne reprezintă. Nu contează că noi nu am fi de acord cu un Preşedinte repetent în facultate , cu doar 6 ani de lucru în câmpul muncii (vorbesc de Somnorilă) şi care este …de departe…cel mai mare chiulangiu din Parlament…pe banii noştrii bineînţeles. Nu contează că noi nu am fi de acord cu votul incompetent, dezinteresat, dăunător al unei ADUNĂTURI de indivizi numit Parlament care au hotărât ca deciziile lor să nu poată fi contestate de Suprema Instanţă a unei Democraţii…am numit C.C.R. Nu contează că noi am votat acum câţiva ani pe unul sau altul pentru platformele şi programele lor inovatoare iar acum ne trezim că aceiaşi indivizi servesc cu nesimţire şi servilism un trend de neocomunism feroce. Oare ne mai reprezintă ei???. Nu contează că ni s-a refuzat indirect să aflăm decizia C.C.R. privind suspendarea lui Băsescu. A fost suficient că au aflat EI…care ne reprezintă…CICĂ! Noi nu era bine să ştim…dar la vot suntem chemaţi.Nu contează că acum câţiva ani am votat…noi POPORUL… să fie numai 300 parlamentari. Dacă ar dori să ţină cont de voinţa NOASTRĂ să ţină cont de referendum. Îi doare în PIX de ce am decis. Voinţa POPORULUI este bună numai când corespunde intereselor acestor…nici nu ştiu cum să-i denumesc. Nu contează că…într-o totală lipsă de respect pentru acest popor muncitor şi greu încercat…Ponta confirmă astăzi că la alegerile pentru prezidenţiale, Crin chiulangiul va fi candidatul USL. Este o atitudine nesimţită şi sfidătoare la adresa bunului simţ al POPORULUI care ar trebui să  dea de gândit…e ca şi cum ai numi pe nea Caisă de la brigada de pompieri pe post de director general la o societate cu mii de angajaţi. Chestia asta se întâmpla numai în 1947-1954.

Aici nu mai este vorba de Băsescu şi alte prostioare. Aici este vorba de respectul care “se face”că ni-l acordă un individ, un “HOŢ” în esenţa sa intimă, un individ dornic să se “împopoţoneze” cu titulatura de doctor şi masterand la oareşce facultate italiană, un individ care “DE TÂNĂR” s-a pretat la şulfării, un individ care acum se ascunde în spatele POPORULUI pentru a evita dezastrul şi măgăriile, şulfăriile,găinăriile executate în ultimele două luni. Este revoltător cum îşi doreşte cu ARDOARE să FURE voinţa noastră.

ŞI NOI NU PUTEM FACE NIMIC…asta-i nenorocirea …VAE VICTIS !!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s