Mârşăvia….

După prostiile antijuridice elementare ale actualului aşa zis “Preşedinte”al Românilor, chiar şi interimar, despre dreptul unui cetăţean român de a vota funcţie de plata impozitelor(???)- şi aici ne referim la diaspora romanească (vezi postarea anterioară), gaşca USL…căci este o “GAŞCĂ” şi nimic altceva…a găsit o nouă “găselniţă” ca aceştia să “poată” vota în număr cât mai mic. Vorba aceea: nu-ţi iau dreptul dar descurcă-te cum poţi.

Numărul secţiilor de votare din principalele tări cu prezenţă românească masivă, respectiv Italia, Spania, SUA, Franţa, s-a redus de la 294 secţii la 150… adică la jumătatate. Astfel Italia are 9 secţii, Spania 7 secţii, Franţa 5 secţii, SUA 4 (????) . Motivaţia fanarisitului de A.Marga, cel care la Consiliul European întrebat fiind de mandatul României a spus că încă nu a avut timp să “proceseze “datele (!!!) NU EXISTĂ. MAE “cloceşte” acum un răspuns care  să dea măcar de o tentă de credibilitate acestei măsuri dacă nu neapărat  să fie crezută de cei care au ridicat această problemă.

Că românii din diaspora nu s-au împuţinat cu 50% este clar, că s-au putut asigura anterior 294 de secţii de votare este clar, că interesul pentru acest referendum în Europa Românească este crescut este mai mult decît evident, că logistica a 294 de secţii de votarea(insuficiente de altfel) nu trebuie reinventată este la mintea cocoşului…

Ce este clar : românilor nu li se poate lua dreptul la vot dar li se poate lua POSIBILITATEA de a vota.

De ce le-o fi aşa frică celor de la USL ? Ce se întâmplă? Care este sursa panicii recente atât timp cât declarau sus şi tare că Marea Majoritate a Românilor vor schimbarea lui Băsescu.

Nu cumva îşi dau seama că au declanşat o furtună care se dorea desfăşurată întrun pahar de apă şi acum îşi dau seama că le-a scăpat de sub control ???

Fără să vrea “AU DEZLĂNŢUIT FIARA”…care se cheamă mai puţin Băsescu dar se cheamă Poporul Român.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s